"A First Encounter With Romania" - Descrierea produsului

“A First Encounter with Romania” este un CD-ROM produs pentru platforme Windows si Macintosh. CD-ul contine o prezentare interactiva multimedia a Romaniei, in timpul  careia utilizatorul poate opta pentru diferite sectiuni intr-un mediu de navigare prietenos, uneori amuzant, usor de intrerupt. Un personaj animat indruma utilizatorul prin sectiuni dedicate istoriei, calatoriei, inclusiv marturiilor de calatorie filmate, culturii, arhitecturii,  colectiilor de informatie generala despre Romania si romani, servind scopului unei vizite virtuale introductive in tara. O legatura directa la Internet printr-o pagina-dispecer adauga o cantitate virtual nelimitata de informatie resurselor deja existente pe CD-ROM. Produsul este facut sa fie placut,  ne-academic, mai degraba dedicat tinerilor, avand uneori chiar o apropiere copilareasca de explorarea Romaniei. Cu toate acestea, informatia existenta este revazuta cu grije si actualizata. Calatoria virtuala raspunde cert unor intrebari de genul: "Unde am fost?" sau "In ce tara urmeaza sa aterizez in curand?"  Usurinta in utilizare si modul informal de prezentare reprezinta principalele avantaje ale acestui produs in raport cu alte produse similare.

Editorul CD-ului este Fundatia pentru Strategii de Comunicare, Romania. Este produs de firma “NIM Interactive”, Romania  si distribuit exclusiv de firma "Romanian Star" din SUA.

Pagina web in care va aflati chiar in acest moment reprezinta doar una dintre sectiunile acestui CD-ROM, menita sa fie disponibila atat "on-line" cat si "off-line". Ea se numeste "Referinta romaneasca de linkuri Internet" si contine legaturi la cele mai interesante si mai reprezentative pagini romanesti aflate in Internet.  CD-ROM-ul contine insa incomparabil mai multa informatie multimedia, organizata in aceleasi capitole ca si acelea ale paginii principale prin care ati ajuns aici.

Optiunile pe care le aveti la dispozitie sunt:

-         Cumparati un exemplar al acestui CD-ROM ($14.00 + $3 S&H pentru SUA)
-         Cumparati mai multe exemplare (importante reduceri de pret)
-         Sponsorizati CD-ROM-ul sau faceti publicitate prin el
-         Comandati exemplare personalizate
-         Promovati CD-ROM-ul si noi vom promova in interesul dv.
-         Deveniti distribuitor al acestui CD-ROM

In functie de optiunea dumneavoastra, va rugam:

Trimiteti plata prin cec sau dispozitie de plata la adresa:

NIMS
3178 Summit Square #C1
Oakton, VA 22124

Sau
Contactati adresa cd@romstar.com cu intrebarile si/sau propunerile dv.

Sau
Contactati-ne telefonic la 1-888-827-3883 (toll free)

Folositi butonul BACK al browserului dv. pentru a reveni in pagina anterioara.